کتابخانه توسعه پایدار در در چهارمین کنگره سالانه متخصصان علوم اطلاعات

کتابخانه توسعه پایدار در در چهارمین کنگره سالانه متخصصان علوم اطلاعات



پس از سال‌ها تلاش کتابخانه توسعه پایدار بعنوان یک تجربه موفق در پنل توسعه پایدار چهارمین کنگره سالیانه متخصصان علوم که در محل سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران توسط خانم گوهر یوسف زاده - مشاور مدیر کتابخانه توسعه پایدار و عضو هیات مدیره سبزکاران - ارایه شد.
او گفت کتابخانه توسعه پایدار بخشی در دل مجموعه سبزکاران هست و ما برای تمام پروژه ها و طرح ها از کتابخانه استفاده کردیم و می کنیم.
چشم انداز اولین کتابخانه تخصصی محیط‌زیستی مشارکتی کشور: دسترسی آسان به منابع چاپی و غیرچاپی در فضای کتابخانه برای همه است بدلیل نگرانی که همواره داشتیم و داریم که فضای مجازی هر چند دسترسی به اطلاعات را سریع تر و بیش تر کرده اما همه اطلاعات لزوما درست و از منبع موثق نیست و بهتر است افراد در کتابخانه مطالعه و تحقیق کنند.
کتابخانه توسعه پایدار داری گنجینه‌های ارزشمند خاصی است که یکی از آن‌ها کارشناسانی هستند که سال ها داوطلبانه و بدون چشم داشت، به هر عضوی از کتابخانه برای مطالعه، پژوهش، نوشتن پایان نامه، طرح و پروژه و کتاب کمک های زیادی کردند.
او با اشاره به برنامه‌های کتابخانه توسعه پایدار گفت: نکته مهم این است که فردی که به کتابخانه توسعه پایدار می‌اید در هر قدم با مفهوم پایداری در توسعه مواجه می‌شود از نکات کوچک مثل بازیافت و سطل‌های تفکیکی یا پشت پنجره‌های پلاستیکی دوره پاییز و زمستان کتابخانه یا نکات بزرگ‌تر مثل بازی زمین خانه ما و سایر جانداران و بنطر ما این مهم است که در هر قدم تعهد ما به توسعه پایدار دیده و اجرا شود.
در مسیر آگاهی و امید که نیاز جامعه ماست گام برمیداریم و راهی بجز گسترش این حلقه آگاهی نیست.
معصومه میرزائی مدیر کتابخانه توسعه پایدار اعلام داشت به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی عضویت در کتابخانه تا پایان ابان ماه رایگان و تا اخر پاییز نیم بها می‌باشد.